Laajaniitynkuja

56,5 m2, 3h + avok + s + lasitettu terassi + piha

1,150

Kuvaus

Valoisa kolmio, uudisrakennuksen 1. kerroksen kulmahuoneisto, sijaitsee lähellä kauppoja ja Martinlaakson juna-asemaa. Juna-asemalle on muutama sata metriä ja myös autolla helpot yhteydet joka suuntaan. Ympäristössä mukavat ulkoilumaastot ja palveluita löytyy lähikaupan lisäksi Martinlaakson asemalta, Myyrmannista sekä Jumbosta.

Asunnon huonekorkeus on tavallista suurempi (n. 2,85 m) ja isot ikkunat lattiaan asti avartavat tilaa entisestään. Lattiat ovat vaaleaa tammiparkettia ja lattialämmitys koko alalla takaa sisustettavuuden ilman pattereita. Kylpyhuone on tilava ja kauttaaltaan laatoitettu valkoisin ja kivenharmain seinälaatoin, tilavaraus on pesukoneelle ja kuivausrummulle. Oma sauna on kaunis, lasiseinällä pesutiloista erotettu rentoutumiskeidas. Keittiö on vaalea ja toimiva, ja se erottuu luontaisesti olohuoneesta saarekkeen avulla. Integroidut kodinkoneet, koneistuksena keraaminen liesitaso, kalusteuuni, jääkaappipakastin ja astianpesukone. Olohuoneesta aukeavat näköalat omalle pihalle ja osittain myös pidemmälle ympäristöön. Makuuhuoneet on erotettu olohuoneesta liukuovilla.

Asunnolla on kahden huoneen levyinen lasitettu terassi, joten tilaa ja valoa riittää lähes ylimääräisen huoneen verran. Puiset parvekelaatat koko alalla varmistavat mukavan oleskelun jatkuvan saumattomasti sisältä ulos asti ja verhot tuovat haluttaessa lisää yksityisyyttä. Huoneistolle kuuluu myös erillinen lämmin irtaimistovarasto samassa kerroksessa. Yhteisiin tiloihin lukeutuvat mm. ylimmän kerroksen upea saunaosasto ja ulkoiluvälinevarastot. Lisäksi ympäristön taloyhtiöillä on käytössään yhteinen kuntosali, pesutupa ja yhteiskäyttöauto.

Tähän asuntoon sisältyy myös palveluita sisäänmuuttaessa, kuten pesukoneen kytkentä, taulujen ja valaisinten kiinnitys. Tarvittaessa parkkipaikka viereisestä autohallista vuokrattavissa erikseen.

Lisätiedot

Huoneistotyyppi

Paikkakunta

Lisäominaisuudet

, , , ,

Taloyhtiön ominaisuudet

, , , ,

Kerros

Varaustilanne