Mustankivenkuja

60 m2, 2h + avok + vh + s + katettu terassi + piha + ulkovarasto + 2 autopaikkaa

1,025

Kuvaus

Hiljattain remontoitu avara paritalohuoneisto sijaitsee rauhallisella paikalla puiston viereisellä tontilla, vain kilometrin päässä Kivistön asemasta ja sen palveluista. Bussipysäkki 100 m päässä, josta bussit parissa minuutissa juna-asemalle. Kauppaan 400 m, ulkoilureitit ja viheralueet vieressä. Iso, pääosin katettu eteläterassi ja valaistun pihan istutukset tuovat mahdollisuuden viihtyisään ulkoilmaelämään. Auton pysäköinti omassa pihassa.

Huoneisto on valoisa ja siinä on ikkunoita useaan suuntaan, näkymät avautuvat omalle eteläterassille ja pihalle. Asunnossa on uusi tammiparkettilattia ja vesikiertoinen lattialämmitys koko alalla. Eteisessä on iso valkoinen liukuovikaapisto, jonka takaa löytyy monimuotoista vaate- ja säilytystilaa. Olohuone on avara ja siinä on tilaa sekä isolle istuskeluryhmälle että kunnon ruokailuryhmälle, lisäksi olohuoneessa on ilmakiertoinen puilla lämpiävä takka. Keittiö on vaalea, osittain uusittu ja siinä on niemeke olotilan suuntaan, kodinkoneina jääkaappipakastin, keraaminen liesitaso, erillisuuni, liesituuletin ja astianpesukone. Makuuhuoneessa on liukuovikaapisto sekä hyllykaappi. Asunnossa on myös erillinen vaatehuone/sisävarasto. Erittäin tilava kylpyhuone on laatoitettu valkoisilla laatoilla. Kylpytiloissa on suihkunurkkaus, allaslaatikostot sekä erillinen kodinhoitopiste, jossa on kaappitilaa ja pesukonevalmius sekä tarvittaessa paikka kuivausrummulle. Rentoutumisen kruunaa oma sauna.

Pihaan on istutettu puita, pensaita sekä perennoja, siellä on myös pihavalaistus ja pihavarasto. Aurinko paistaa terasille lähes koko päivän ajan. Terassin koko on n. 17 m2, josta katettua on n. 14 m2. Terassin ympärillä on pieneläinverkotus, jonka ansiosta mahdolliset omat lemmikit voivat myös viettää huoletonta ulkoelämää.

Vuokraan sisältyy sisäänmuuttajan palveluina valaisinten ja taulujen kiinnitys sekä pesukoneen kytkentä. Huoneisto on mahdollista vuokrata myös kokonaan tai osittain kalustettuna.

Lisätiedot

Huoneistotyyppi

Paikkakunta

Lisäominaisuudet

, , , , , ,

Varaustilanne