Jaspiskuja 7 asunto 1

28 m2, 1h + avok + terassiparveke

730

Kuvaus

Kiva ja kodikas yksiö 1. krs:ssa hyvällä sijainnilla luonnonläheisellä alueella Vantaan Kivistössä. Valoisa kulmahuoneisto, jossa takka ja parveke.

Isot ikkunat, joissa sälekaihtimet ja kauniit laatoitetut ikkunapenkit. Asunnon huonekorkeus on 2,85 m, ja makuualkovin yhteydessä on säilytystilaa. Huoneistossa on säädettävä lattialämmitys ja vaalea tammiparkettilattia. Koko asunnon levyinen iso parveke antaa lisätilaa ja mukavuutta tuo parvekkeen puulattia. Vaaleassa keittiössä on keraaminen liesitaso, uuni, liesikupu, jääkaappi, astianpesukone. Kylpyhuoneessa on peili ja allaskaappi, valkoiset seinälaatat ja tumman harmaat lattialaatat. Irtainvarasto sijaitsee 6. krs:ssa.

Taloyhtiössä viihtyisä saunaosasto parvekkeineen ja olotila-keittiöineen ullakkokerroksessa, ilmainen lenkkisauna viikottain ja mahdollisuus omaan saunavuoroon. Ulkoiluvälinevarastot 1. krs:ssa ja piharakennuksessa. Piha on kaunis ja suojaisa, portein rajattu.

Kauppaan n. 100 m, ravintolat ja muut liikkeet lähellä. Erittäin hyvät ulkoilumaastot aivan vieressä, mm. tenniskenttä, ulkoliikuntapaikka, jalkapallokenttä, puistot. Hyvät yhteydet Kehärataa pitkin kaikkialle, Kivistön asemalle n. 300 m matka.

Muuttajalle hintaan sisältyvät kodiksi asettumisen palvelut, mm. pesukoneen kytkentä, valaisinten ja taulujen kiinnitys. Myös Elisan laajakaista ja kaapeli-TV sisältyvät vuokraan.

Lisätiedot

Huoneistotyyppi

Paikkakunta

Lisäominaisuudet

, , ,

Taloyhtiön ominaisuudet

, ,

Kerros

Varaustilanne