Rubiinikehä asunto 2

24,5 m2, 1h + avok + lasitettu parveke

695

Kuvaus

Asunto on aivan uusi ja sijaitsee hyvällä paikalla Kivistön keskustan tuntumassa, mutta kuitenkin rauhallisella alueella lähellä puistoa, metsiä ja liikuntamahdollisuuksia. Juna-asema, kaupat ja ravintolat sekä kirjasto ovat pienen kävelymatkan päässä, myös bussit kulkevat vierestä. Läheisestä asukastilasta löytyy tapahtumia ja harrastuksia.

Sijainti on talon ylimmässä asuinkerroksessa (3.), ja huonekorkeus on 2,8 m. Isot ikkunat katosta lähes lattiaan asti ja suuri lasitettu parveke sisäpihalle päin sekä hyvät näkymät kattojen yli lisäävät valoisuutta ja tilan tuntua. Piha-alue on suojaisa ja viihtyisä, ja rajautuu osittain pientaloalueeseen.

Asunnon lattiat ovat vaaleaa tammiparkettia ja koko huoneiston alalla on lattialämmitys. Keittiö on vaalea, kaapinovet valkoiset ja tasot vaaleaa puuta. Keittiössä on kunnollinen jääkaappipakastin, keraaminen liesitaso, liesikupu, erillisuuni sekä astianpesukone. Kylpyhuoneessa on tilavaraus pesukoneelle ja kuivausrummulle, suihku ja kääntyvä suihkuseinä, sekä allaskaappi ja peilikaappi. Kph:een lattiat ovat lämmintä harmaata laattaa ja seinät valkoista laattaa. Suuri parveke (n. 10 m2) on lasitettu ja koko alalla on parvekematto sekä -verhot lisäämässä asumismukavuutta.

Samassa kerroksessa on erillinen lämmin irtaimistovarasto. Lisäksi on ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastoja talon ylä- ja alakerrassa. Taloyhtiön 4. kerroksessa on saunaosasto, jossa mahdollisuus omiin saunavuoroihin kätevästi sovelluksen kautta.

Asuntoon sisältyvät sisäänmuuttajan palvelut (mm. pesukoneen kytkentä, taulujen ja valaisinten kiinnitys). Taloyhtiössä on laajakaista ja kaapeli-TV.

Lisätiedot

Huoneistotyyppi

Paikkakunta

Lisäominaisuudet

, , , ,

Taloyhtiön ominaisuudet

,

Kerros

Varaustilanne