Jaspiskuja 7 asunto 2

24 m2, 1h + avok + lasitettu parveke

720

Kuvaus

Viihtyisä yksiö 4. krs:ssa hyvällä sijainnilla luonnonläheisellä alueella Vantaan Kivistössä.  Hyvä pohja, makuualkovi ja valoisa lasitettu parveke.

Isot ikkunat, joissa sälekaihtimet ja kauniit laatoitetut ikkunapenkit. Asunnon huonekorkeus on 2,85 m, ja makuualkovin yhteydessä on säilytystilaa. Huoneistossa on säädettävä lattialämmitys ja vaalea tammiparkettilattia. Koko asunnon levyinen iso parveke antaa lisätilaa ja mukavuutta tuo pehmeä parvekematto. Vaaleassa keittiössä on keraaminen liesitaso, uuni, liesikupu, jääkaappi, astianpesukone. Kylpyhuoneessa on peilikaappi ja allaskaappi, valkoiset seinälaatat ja vaalean harmaat lattialaatat. Irtainvarasto sijaitsee 6. krs:ssa.

Taloyhtiössä on viihtyisä saunaosasto parvekkeineen ja olotila-keittiöineen ullakkokerroksessa, ilmainen lenkkisauna viikottain ja mahdollisuus omaan saunavuoroon. Ulkoiluvälinevarastot 1. krs:ssa ja piharakennuksessa. Piha on kaunis ja suojaisa, portein rajattu.

Kauppaan n. 100 m, ravintolat ja muut liikkeet lähellä. Erittäin hyvät ulkoilumaastot aivan vieressä, mm. tenniskenttä, ulkoliikuntapaikka, jalkapallokenttä, puistot. Hyvät yhteydet Kehärataa pitkin kaikkialle, Kivistön asemalle n. 300 m matka ja tulevaan Kivistön kauppakeskukseen n. 500 m.

Muuttajalle hintaan sisältyvät kodiksi asettumisen palvelut, mm. pesukoneen kytkentä, valaisinten ja taulujen kiinnitys. Myös Elisan laajakaista ja kaapeli-TV sisältyvät vuokraan.

Lisätiedot

Huoneistotyyppi

Paikkakunta

Lisäominaisuudet

, , ,

Taloyhtiön ominaisuudet

,

Kerros

Varaustilanne