Rubiinikehä asunto 3

39 m2, 2h + avok + vh + parvi + lasitettu parveke

930

Kuvaus

Uusi ja upea uniikki loftasunto sijaitsee hyvällä paikalla Kivistön keskustan tuntumassa, mutta rauhallisella alueella lähellä luontoa ja liikuntamahdollisuuksia. Juna-asema, kaupat ja ravintolat sekä kirjasto ovat pienen kävelymatkan päässä, myös bussit kulkevat vierestä ja kaupunkipyörien lainauspiste on lähellä.

Ylimmän asuinkerroksen (3.) sijainti tuo omaa rauhaa, ja huonekorkeutta on mahtavasti, 3,9 m! Lisätilaa tuo n. 7 m2 kokoinen parvi ja 10 m2 kokoinen parveke. Huoneistossa on uniikkeja ratkaisuja, mm. olohuoneen ja makuuhuoneen välisen seinän yläosa on lasitettu ja valo pääsee kauniisti kulkemaan tilasta toiseen. Isot ikkunat lähes lattiaan asti ja suuri lasitettu parveke sisäpihalle päin sekä hyvät näkymät kattojen yli lisäävät valoisuutta ja tilan tuntua. Piha-alue on suojaisa ja viihtyisä, ja rajautuu osittain pientaloalueeseen.

Asunnon lattiat ovat vaaleaa tammiparkettia ja koko huoneiston alalla on lattialämmitys. Keittiö on vaalea, kaapinovet valkoiset ja tasot vaaleaa puuta. Yläkaapeissa on tuplasti tilaa. Keittiössä on jääkaappipakastin, keraaminen liesitaso, liesikupu, erillisuuni sekä astianpesukone. Kylpyhuoneessa on tilavaraus pesukoneelle ja kuivausrummulle, suihku ja kääntyvä suihkuseinä, sekä allaskaappi ja peilikaappi. Kph:een lattiat ovat lämmintä harmaata laattaa ja seinät valkoista laattaa yhdellä tehosteseinällä. Valoisa makuuhuone löytyy liukuovien takaa ja sen yhteydessä on mukavasti kaappitilaa. Eteisessä on käytännöllinen peililiukuovikaapisto. Lisätilaa löytyy parvelta, josta on hienot näkymät ympäristöön. Ihanan suuri ja korkea parveke on lasitettu ja koko alalla on puulaatat lisäämässä asumismukavuutta. Parveke on ylimääräisen huoneen kokoinen ja toimii osana olotiloja lähes puolet vuodesta. Sieltä voit seurata myös kauniita auringonlaskuja.

Säilytystilaa on sekä asunnossa että erillisessä lämpimässä irtainvarastossa. Lisäksi on ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastoja talon ylä- ja alakerrassa. Taloyhtiön ullakkokerroksessa on saunaosasto, jossa on ilmaiset lenkkisaunat ja lisäksi mahdollisuus omiin saunavuoroihin kätevästi sovelluksen kautta.

Asuntoon sisältyvät sisäänmuuttajan palvelut (mm. pesukoneen kytkentä, taulujen ja valaisinten kiinnitys). Taloyhtiössä on laajakaista ja kaapeli-TV. Oma autopaikka löytyy viereisestä parkkihallista ja on vuokrattavissa erikseen. Osa kuvista kohteen esitteestä.

Asuntoon sisältyvät sisäänmuuttajan palvelut (mm. pesukoneen kytkentä, taulujen ja valaisinten kiinnitys). Taloyhtiössä on laajakaista ja kaapeli-TV. Oma autopaikka löytyy viereisestä parkkihallista ja on vuokrattavissa erikseen.

Lisätiedot

Huoneistotyyppi

Paikkakunta

Lisäominaisuudet

, , , , ,

Taloyhtiön ominaisuudet

,

Kerros

Varaustilanne