Kvartsijuonenkuja

25,5 m2, 1h + avok + vh + parvi + terassi + piha

765

Kuvaus

Uusi valoisa yksiö pienkerrostalossa kauniilla puistonäkymillä, rauhallinen sijainti päättyvän tien päässä ja muutaman minuutin matka Kivistön juna-asemalle. Erinomaiset ulkoilu- ja lenkkeilymaastot suoraan omalta ulko-ovelta!

Asunnon huonekorkeus on reilusti yli 3 m, ja asunnossa on vaalea tammiparketti, sekä suuret ikkunat leveillä laatoitetuilla ikkunalaudoilla. Lisätilaa tuovat tilava parvi, vaatehuone sekä alkovi.

Keittiö on vaalea ja moderni led-valaistuksella ja saarekkeella, jonka äärestä löytyy myös ruokailutilaa. Säilytystilaa on peruskaappien lisäksi sekä saarekkeessa että tuplayläkaapeissa. Välitilassa kaunis struktuurilaatoitus. Keittiössä on keraaminen liesitaso, erillinen compact-uuni integroidulla mikrotoiminnolla, jääkaappipakastin ja integroitu astianpesukone sekä runsaasti kaappi- ja säilytystilaa. Kylpyhuoneessa on tilavaraus pesukoneelle ja kuivausrummulle, peili- ja allaskaapit, laatoitetut seinät ja lattiat sekä lattialämmitys.

Vaatehuone sisältää säilytystilat siivousvälineille sekä tanko- ja hyllytilaa vaatteille ja asusteille. Nukkumaparven koko on n. 5 m2 ja myös siellä on säilytystilaa. Parven alla alkovissa on normaali seisomakorkeus ja led-valaistus, samoin osassa olotilaa. Parven ja keittiön led-valoja pystyy säätämään etänä. Asunnossa on terassi sekä oma piha, josta löytyy autopaikka aivan oven vieressä! Huoneistoon kuuluva irtaimistovarasto sijaitsee piharakennuksessa.

Taloyhtiön yhteisiä tiloja ovat ulkoiluvälinevarasto ja talovarasto sekä viereiseen rakennukseen sijoittuva ylimmän kerroksen saunaosasto vilvoitteluparvekkeella.

Hintaan sisältyy taloyhtiön laajakaista, viikoittainen ns. lenkkisauna ja sisäänmuuttajan palvelut, kuten pesukoneen kytkentä sekä valaisinten ja taulujen kiinnitys.

Lisätiedot

Huoneistotyyppi

Paikkakunta

Lisäominaisuudet

, , , , , , , ,

Taloyhtiön ominaisuudet

,

Kerros

Varaustilanne